• Wanås Restaurant Hotel (map)

Vi är ett av endast 102 nya hotell på Condé Nast Travelers lista över de bästa nya hotellen över hela världen. Vi firar med ett särskilt erbjudande för Wanås Paket. Varmt välkomna att boka in er för en upplevelse med avslappnad elegans, god mat, bokskog i grönska och samtidskonst i världsklass. Bokas till:

hotel@wanasrh.se

Specialpris på Wanåspaket med hotell och säsongsmeny: 1 natt i dubbelrum från 3 500 kr inklusive frukost och fyra rätters säsongsmeny på Wanås Restaurant. Gäller helger i maj.

It’s a totally unique place, and I admire the courage and initiative of the owners who have gone all-in to make something unusual and admirable. The place is unique, I don’t know of anything else quite like it, CN Traveler, Stephen Whitlock.

We are one of only 102 new hotel in the world awarded as Hot 2018 by Condé Nast Traveler. We celebrate with a special offer for our Wanås Package. Enjoy the quiet nights at Wanås in a hotel featuringing contemporray elegance and surrounded by art and the leafy beech forest. Please book by contacting:

hotel@wanasrh.se

.Welcome!

Special price Wanås Package with hotel, and seasonal meny: 1 night in Double Room from 3 500 SEK including breakfast and 4 course seasonal menu at Wanås Restaurant. Available weekends in May.